Laatste presentatie Maria

PKV20141021-MV1D-9834
Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Zo ook soms met onze toegewijde vertellers. Maria Linders-Leemreize, hier in actie tijdens de MV1D-Karavaan, gaat de groep verlaten. Met spijt in haar hart, getuige haar verhaal over een van de laatste presentaties die zij verzorgde. Klik hier om haar verhaal te lezen!

Nieuwe objecten

Ansicht AF7 square voorzijde
Een nieuw seizoen begint met nieuwe museumobjecten. Altijd weer spannend wat voor bijzondere, verassende en soms mysterieuze objecten de collectie nu weer bevat. De ansichtkaart die de bezoekers uitgereikt krijgen als herinnering heeft ook weer een nieuwe look.

Afscheid van Femke

PKV20120921_MV1D_8757
In Utrecht nemen we helaas na vier jaar afscheid van Femke Lockefeer als MV1D vertelster. Ze neemt na met groot enthousiasme de presentaties te hebben verzorgd nu de stap om zich op haar andere werkzaamheden te richten. We zullen haar inzet en ervaring zeker missen, gelukkig hebben we in Gabriëlle en Hanneke nog twee vertelsters bij wie de presentaties in goede handen zijn! Natuurlijk wensen we Femke alle geluk en succes in de toekomst. Dank voor alle mooie momenten Femke!

Training vertellers Amersfoort

PKV20160909-MV1D-1529-web
Om weer helemaal klaar te staan voor het nieuwe seizoen van MV1D hebben de vertellers een nuttige en leuke training bijgewoond. Onder leiding van Angela Manders en gasttrainer Liesbeth van Apeldoorn werd er veel gelachen, hard nagedacht, geoefend en gediscussieerd. De nieuwe collectie werd doorgenomen om weer met nieuwe verhalen en objecten klaar te staan voor het volgende half jaar van presentaties in Amersfoort en omstreken.

Denktank bijeenkomst MV1D Amersfoort

PKV_9664
Samen met diverse partners van Museum Voor 1 dag uit Amersfoort werd er op 30 juni hard nagedacht over de toekomst van het project in Amersfoort. Angela hield een presentatie en liet de aanwezigen aan het woord over de mogelijklheden om MV1D in de regio te laten voortbestaan. Het was een goede bijeenkomst die zeker nog een vervolg krijgt.