Afscheid van Femke

PKV20120921_MV1D_8757
In Utrecht nemen we helaas na vier jaar afscheid van Femke Lockefeer als MV1D vertelster. Ze neemt na met groot enthousiasme de presentaties te hebben verzorgd nu de stap om zich op haar andere werkzaamheden te richten. We zullen haar inzet en ervaring zeker missen, gelukkig hebben we in Gabriëlle en Hanneke nog twee vertelsters bij wie de presentaties in goede handen zijn! Natuurlijk wensen we Femke alle geluk en succes in de toekomst. Dank voor alle mooie momenten Femke!

Training vertellers Amersfoort

PKV20160909-MV1D-1529-web
Om weer helemaal klaar te staan voor het nieuwe seizoen van MV1D hebben de vertellers een nuttige en leuke training bijgewoond. Onder leiding van Angela Manders en gasttrainer Liesbeth van Apeldoorn werd er veel gelachen, hard nagedacht, geoefend en gediscussieerd. De nieuwe collectie werd doorgenomen om weer met nieuwe verhalen en objecten klaar te staan voor het volgende half jaar van presentaties in Amersfoort en omstreken.

Denktank bijeenkomst MV1D Amersfoort

PKV_9664
Samen met diverse partners van Museum Voor 1 dag uit Amersfoort werd er op 30 juni hard nagedacht over de toekomst van het project in Amersfoort. Angela hield een presentatie en liet de aanwezigen aan het woord over de mogelijklheden om MV1D in de regio te laten voortbestaan. Het was een goede bijeenkomst die zeker nog een vervolg krijgt.

Nieuw seizoen, nieuwe objecten, nieuwe kaart

Ansicht AF6 voor_proof_web

Het nieuwe seizoen van Museum Voor 1 Dag gaat weer van start. Vanaf 16 februari zijn de eerste presentaties gepland en de vertellers hebben weer een prachtige nieuwe collectie uit de verschillende musea verzameld. Samen met de bewoners van de zorghuizen waar MV1D op bezoek komt kunnen weer mooie verhalen, herinneringen en anecdotes worden opgehaald.
Het was ook tijd voor een frisse nieuwe look voor de ansichtkaart die aan de bewoners na afloop altijd wordt uitgereikt. Zie hier het resultaat!

MV1D-Karavaan

MV1D Karavaan Poster_A2 Algemeen